Den primära källan av gaser i matsmältningssystemet är fel vanor och intag av Hawa med att äta eller dricka varje gång du sväljer luft kommer in per milliliter luft 17,7 till magen.
På så sätt kommer cirka 2600 milliliter luft in i magen per dag. Närvaron av gaser i enheten
Luft som kommer in det belopp till tunntarmen påverkas, i enlighet med läget av kroppen i positionen för expansions svårt rapningar så luftbubblan som bildas i magen fällan ovanför vätske material som täcker förbindelsen mellan matstrupen och magsäcken punkten, vilket leder till överföring av huvuddelen av gas från magsäcken in i tunntarmen.
Abdominal distension och matsmältningsbesvär kan inträffa efter operation för att behandla gastroesofageal refluxsjukdom.
Matsmältningen är relaterad till flera ytterligare källor:
Spridningen av gasen från blodströmmen till matsmältningssystemet samt produktion av tarmbakterier och kemisk interaktion mellan bikarbonat och syran produceras i magsäcken.
Gassen extraheras från matsmältningssystemet genom borrning såväl som luft ut ur anuset.
Adsorption är ackumulering av atomer eller molekyler på ytan av materialet genom tarmbakterierna och spridas tillbaka till blodflödet.
Det finns fem grundläggande typer av gaser: kväve, syre, koldioxid och väte. Dessa är 99% av gaserna i matsmältningssystemet.
Den relativa sammansättningen av dessa gaser varierar längs matsmältningssystemet. I perioder då gaserna släpps i stora mängder visar gasmätningen en hög koncentration av vätgas och koldioxid jämfört med en låg kvävekvot.
Mätt genom den mängd luft i matsmältningssystemet genom en anordning som kallas en pletysmograf eller genom Altistal introduktion är en droppe för droppe behandling för gas argon till matsmältningssystemet för att skala det av ackumulerade gaser i denna kavitet.
Matsmältningssystemet friskt innehåller mindre än 200 ml gas har visat att utsläppen är ofta 476 - 1491 ml per dag och gas transit genom matsmältningssystemet är snabb och varar ca 5-10 minuter.
Friska människor som är trötta på naturgas bränning mat cirka 10 gånger om dagen med vetskapen om att den övre gränsen för det rätta läget är lanseringen av gas cirka 20 gånger om dagen.
Inte någon av de kända vanliga gaser ingen foul lukt antingen gaser som kan misstänkas som en källa till obehagliga lukter, särskilt indol och Alskatol är mindre viktiga än svavelhaltiga gaser.
Metan - Atheol och dimetyl - disulfid två Algazan stadgar är bland de gaser som produceras lukter och det finns ytterligare gas är metangas kallas också träsk, som uteslutande framställs genom tarmbakterier ungefär en tredjedel av den vuxna befolkningen bränning gas är större än den genomsnittliga koncentrationen av gas
Det finns ingen relation mellan kön eller ålder och frekvensen av gasutsläpp bland många typer av livsmedel. Följande typer undersöktes, noga: laktos mjölksocker och dess baljväxter bör veta att kosten, som bildar baljväxter och kött ca 50% av dess föreningar leder till en ökning i mängden gaser släpptes tio gånger mer än normalt minst. Människor som lider av intolerans mot mjölksocker eller laktos är kända för att ha fördubblats mängden frigjorda gaserna har två gånger förbrukningen av 34 gram laktos per dag (ekvivalent med mängden av 480 Mellitra mjölk 240 Mellitra av yoghurt och 56 g fast ost.
Metoder för att förebygga gaser:
I vissa fall kan gaser förebyggas och förebyggas genom att man ändrar matvanor och mönster. I andra fall är gas ett symptom på en sjukdom som kräver behandling.
Några av de livsmedel som orsakar gas i större mängder som:
Broccoli grönsaker, kål, blomkål gurkor, paprika, gröna lök, ärter, rädisor och många andra. Samt bönor och andra baljväxter.
Några av frukterna är också: - banan, persika, rosin, äpple, vete och vetekli.
Äggen. Läsk, fruktjuicer, öl och alkohol. Fettmat och stekt mat. Ditt socker och alternativ.
Mjölk och dess produkter, särskilt hos personer som är känsliga för laktos, huvudsockret i mjölk.
Belagda livsmedel som innehåller laktos som foderblandningar och salladsåsar.
Bestående av gaser efter att ha ätit kött eller ägg som allmänt obehaglig lukt medan gaserna som gjorde upp efter att ha ätit frukt och grönsaker som inte Jämfört dålig lukt.
Behandling av gaser
Att ändra kosten för att förhindra att gasbildning bildas är allmänt endast till hjälp för personer som inte tolererar mjölksocker eller fruktsocker.
Känslan av svullnad och närvaron av gaser i hålrummet av tunntarmen betraktas som en typ av colon irritabile är vald gas behandling enligt diagnosen. Här är sätten att bli av med gaser och förhindra dem
Droger bidra till att koppla den glatta muskulaturen, som ges några i fall av irriterad tjocktarm som är viktigaste klagomålet där smärta i buken och kan sakta ner och hämning av avföring, men öka kontrasten av känslan av bloat och material accelererade kinetiken som Asabred och metoklopramid att efter hennes erfarenhet inte har bevisats av fullständig framgång också att det finns ett läkemedel Nytt i denna grupp är spionprogrammet.
Andra droger som har testats framgångsrikt men delvis består av kombinationer baserade på aktivt kol och andra enzymatiska preparat är tillgängliga.
تعليقات
إرسال تعليق